Forventninger

Velkommen som ny patient i Praxis

Praxis er en tandlæge- og sundhedsklinik, hvor vi hjælper dig med at bevare dine tænder stærke, smukke og funktionelle livet igennem. Udgangspunktet er dig som et helt menneske, fordi din tandsundhed er afgørende for din sundhedsmæssige balance – og omvendt. At gøre en forskel for dig og din tandsundhed er meningsfuldt for os. Som ny patient har du helt sikkert nogle forventninger til os. Dem glæder vi os til at indfri.

Du kan forvente af os …

Det forventer vi af dig…

I vores sidste tilfredshedsundersøgelse var den vigtigste konklusion for os, at 98,9 % af vores patienter har svaret, at de uden forbehold vil anbefale os til venner eller familie.

Rent praktisk

Praxis ligger centralt i Vedbæk på hovedgaden tæt på skole, station, cafeer og indkøb med masser af parkeringsmuligheder. Du kan booke tid i receptionen, ved opringning og online. Klinikken er indrettet med masser af lys og luft i rolige omgivelser, og i vores hyggelige lounge kan du slappe af med en kop kaffe eller te inden din behandling. Vores åbningstider er forskellige. Nogle dage er korte, andre dage er lange i håb om, at der vil være en tid, som passer dig.

Gratis tandlæge til børn og unge

I Danmark kan alle børn og unge gå gratis til tandlæge, indtil de fylder 22 år. Når du er fyldt 16 år, kan du vælge mellem kommunal tandpleje, eller en privatpraktiserende tandlæge. Hos Praxis byder vi børn og unge hjertelig velkommen.

Muligheder for unge mellem 16-22 år
Er du ung og mellem 16-22 år, kan du vælge at få behandling hos en privatpraktiserende tandlæge i stedet for den kommunale tandpleje. Er du under 18 år, er det en ide at tage en snak med os, inden du melder dig ud af den kommunale tandplejeordning.

Her kan du læse mere om dine muligheder:
Tandlægeforeningens retningslinjer for unge mellem 18-21 år.

Muligheder for børn og unge fra 0-15 år
For børn og unge fra 0-15 år er det gratis at gå til den kommunale tandlæge. Vælger man i stedet privatpraktiserende tandlæge, så dækker kommunen op til 65 % af tandlægeregningen. De resterende 35 % er egenbetaling.

Ved skift fra kommunal til privat tandlæge
Det er vigtigt, at man giver besked hos den kommunale tandpleje, hvis der skiftes til en privatpraktiserende tandlæge. Hvis det drejer sig om tandretning, skal man kontakte kommunen og høre nærmere om mulighederne, da der i de fleste kommuner er særlige regler på dette område.

Ring til os!

Ved akut behov for tandlægehjælp skal du altid ringe til os på 4589 2003 i åbningstiden. Hvis du ringer inden for vores åbningstider, vil vi altid finde en måde at hjælpe dig hurtigst muligt – helst samme dag. Du finder vores åbningstider nederst på siden.

 

Uden for åbningstid 
Hvis du ringer uden for åbningstid, vil vi på vores telefonsvarer oplyse dig om, hvor du kan henvende dig i
en akut situation. Du er også velkommen til at lægge en besked til os, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en e-mail på praxis@praxis.dk. Skriv gerne ”AKUT” i emnefeltet. Du kan ikke bruge vores onlinebooking, hvis du har behov for en tid til akut behandling. Systemet kan ikke booke tider, der ligger inden for de nærmeste 48 timer.

Ved større tandskader er det meget vigtigt, at du hurtigst muligt kommer i behandling, så kontakt da straks TANDLÆGEVAGTEN Nordsjælland i Hillerød, hvis vi ikke har åbent i Praxis.