Om Praxis

Velkommen
Her bliver du godt behandlet

Praxis er en tandlæge- og sundhedsklinik, hvor vi hjælper dig med at bevare dine tænder stærke, smukke
og funktionelle livet igennem. Udgangspunktet er dig som et helt menneske, fordi din tandsundhed er afgørende for din sundhedsmæssige balance og omvendt. Vores fokus er på at forebygge frem for at reparere. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du sætter dig i tandlægestolen. Derfor behandler vi dig altid med omhu og omsorg og smertefrit. At gøre en forskel for dig og din tandsundhed er meningsfuldt for os.

Filosofien bag et sundt smil

Din tandsundhed er vores primære fokus, men det er samtidig altid dig, som et helt menneske, der er vores udgangspunkt. Din sundhedsmæssige balance er afgørende for din tandsundhed, og problemer i tænder og kæber kan skabe sygdom andre steder i kroppen. På den måde er dit helbred og din livskvalitet afhængig af, at du har sunde tænder i en sund mund. 

Der kan opstå tilstande i kroppen, som udfordrer din tandsundhed. Det hele hænger sammen og derfor arbejder vi tæt sammen med andre dygtige sundhedsfaglige behandlere, som vi kan give dig direkte adgang til. Det kan være et vigtigt supplement til din tandlægebehandling, eller relevant for din sundhed og livskvalitet. Vores mål er at behandle dig, så du altid kan smile et sundt smil.

Her i klinikken kan du roligt slappe af

Når du træder ind ad døren Praxis, bliver du budt velkommen i receptionen og anvist en plads i vores lounge. Her er lys og luft, og du kan slappe af med en god kop kaffe eller te og vand og fordybe dig i et magasin eller den skiftende kunst på væggene inden din behandling. I Praxis har vi fire moderne klinikker, der alle er udstyret med avanceret tandlægeudstyr. Det er med til at sikre os, at vi kan tilbyde dig en behagelig, effektiv og tidssvarende behandling af høj kvalitet. Praxis er ISO 9001 certificeret. Det giver dig tryghed for, at hygiejnen er i orden, og at vi kun anvender de allerbedste materialer og metoder.  Det er en blåstempling af, at alle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i Praxis er fagligt kompetente og altid opdaterede inden for den nyeste viden og forskning.

Når du træder ind ad døren Praxis, bliver du budt velkommen i receptionen og anvist en plads i vores lounge. Her er lys og luft, og du kan slappe af med en god kop kaffe eller te og vand og fordybe dig i et magasin eller den skiftende kunst på væggene inden din behandling. I Praxis har vi fire moderne klinikker, der alle er udstyret med avanceret tandlægeudstyr. Det er med til at sikre os, at vi kan tilbyde dig en behagelig, effektiv og tidssvarende behandling af høj kvalitet.

Praxis er ISO 9001 certificeret. Det giver dig tryghed for, at hygiejnen er i orden, og at vi kun anvender de allerbedste materialer og metoder.  Det er en blåstempling af, at alle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i Praxis er fagligt kompetente og altid opdaterede inden for den nyeste viden og forskning.

Lidt om det team, du møder i Praxis

Du vil opleve, at den professionelle stemning i Praxis er præget af livsglæde, gensidig respekt og tillid. For os er det meningsfuldt at være med til at forbedre din sundhed og din livskvalitet gennem vores arbejde, og vi synes selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads, og det kan mærkes blandt vores patienter.

Niels Kramp, Tandlæge og ejer af Praxis

Niels Kramp

Tandlæge  

Trine Høgsbro, Klinikassistent i Praxis

Trine Høgsbro

Klinikassistent  

Stine Seeberg, Tandlæge i Praxis

Stine Seeberg

Tandlæge  

Karin Finnedal, Klinikassistent i Praxis

Karin Finnedal

Klinikassistent  

Solrun Bordoy Joensen, Tandlæge i Praxis

Solrun Bordoy Joensen

Tandlæge 

Pernille Rosenberg, Tandlæge i Praxis

Pernille Rosenberg

Tandlæge  

Mia Sørensen, Klinikassistent i Praxis

Mia Sørensen

Klinikassistent 

Natalie Pratelli, Klinikassistent i Praxis

Natalie Pratelli

Klinikassistent  

Bjørn Haulrig

Tandlægekirurg

Emilie Lukassen, Klinikassistent i Praxis

Emilie Lukassen

Klinikassistent  

Vi har en vision

Din oplevelse i Praxis udspringer af det fundament, som vi arbejder ud fra. Her kan du læse mere om os og hvad det er, der gør os forskellig fra andre tandlægeklinikker. Vi vil være et anerkendt sundhedscenter, der arbejder helhedsorienteret og tværfagligt med menneskers sundhed, og som leverer ydelser af høj kvalitet med excellent kundeservice. Vi har specialister inden for relevante fag tilknyttet, som alle arbejder ud fra det helhedssyn på menneskets sundhed, som kendetegner centret. Tandlægeklinikken er vores omdrejningspunkt, hvor vi fokuserer på tandsundhed og leverer individuelle løsninger indenfor professionel forebyggelse og behandling af tand-og kæberelaterede problemer.

Din oplevelse i Praxis udspringer af det fundament, som vi arbejder ud fra. Her kan du læse mere om os og hvad det er, der gør os forskellig fra andre tandlægeklinikker. Vi vil være et anerkendt sundhedscenter, der arbejder helhedsorienteret og tværfagligt med menneskers sundhed, og som leverer ydelser af høj kvalitet med excellent kundeservice.

Vi har specialister inden for relevante fag tilknyttet, som alle arbejder ud fra det helhedssyn på menneskets sundhed, som kendetegner centret. Tandlægeklinikken er vores omdrejningspunkt, hvor vi fokuserer på tandsundhed og leverer individuelle løsninger indenfor professionel forebyggelse og behandling af tand-og kæberelaterede problemer.

Måden, vi tænker og behandler på

I Praxis er vi på en fælles mission: Vi fokuserer på at genskabe balance og forebygge ubalance. Med udgangspunkt i tandsundhed inddrager vi relevante fagområder i vores behandlinger, som kan bidrage til at understøtte den enkeltes sundhedsmæssige balance. Vores fundament er videnskabelig evidens, erfaring og sund fornuft. Vi har en grundlæggende respekt for, at mennesker er forskellige og ikke kan behandles ens. Vi udvikler os konstant fagligt og menneskeligt ved at kombinere viden, kreativitet og nytænkning, og ved at være nysgerrige og åbne over for nye idéer og metoder. Vi er professionelle i vores arbejde og gør tingene med omhu og omsorg.

I Praxis er vi på en fælles mission: Vi fokuserer på at genskabe balance og forebygge ubalance. Med udgangspunkt i tandsundhed inddrager vi relevante fagområder i vores behandlinger, som kan bidrage til at understøtte den enkeltes sundhedsmæssige balance.

Vores fundament er videnskabelig evidens, erfaring og sund fornuft. Vi har en grundlæggende respekt for, at mennesker er forskellige og ikke kan behandles ens. Vi udvikler os konstant fagligt og menneskeligt ved at kombinere viden, kreativitet og nytænkning, og ved at være nysgerrige og åbne over for nye idéer og metoder. Vi er professionelle i vores arbejde og gør tingene med omhu og omsorg.

Relevant viden

Her kan du løbende blive opdateret med relevant viden i forbindelse med dine tænder, din sundhed og vores praksis.